Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΕΙ ΠΥΡΓΟΥ

Για άλλη μια φορά το ΤΕΙ Πύργου έμεινε χωρίς γραμματεία, δημιουργώντας επιπλέων σοβαρά προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία του ιδρύματος.

Την στιγμή που ο Νομάρχης ζητάει την ίδρυση Πανεπιστημιακών Σχολών, το ΤΕΙ Πύργου που λειτουργεί εδώ και επτά χρόνια δεν έχει δύο υπαλλήλους για την απλή διεκπεραίωση των διοικητικών του υποθέσεων. Τέτοια απλά πράγματα μας θυμίζουν καθημερινά το μπάχαλο που υπάρχει σε αυτή τη χώρα.

Η ΠΑΣΠ Πύργου με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε το πρόβλημα. Το αστείο ή το γελοίο της ιστορίας είναι ότι την πρότασή της προς το Διοικητικό Συμβούλιο των Σπουδαστών, που ήταν και η μοναδική, δεν την ψήφισαν οι παρατάξεις ΔΑΠ ΠΚΣ ΦΩΝΗ. Και η απορία που γεννιέται εύλογα είναι εάν η άρνησή τους αυτή, οφείλεται στην αδιαφορία τους, στο μικροκομματισμό τους ή σε κάτι άλλο. Πάντως σε ένα θέμα που δεν έχεις εναλλακτική πρόταση και αυτό το θέμα καίει το σύνολο των σπουδαστών (στους οποίους θα απευθυνθείς για να πάρεις την ψήφο σου) θα πρέπει να αντιμετωπίζεται θετικά. Εκτός και εάν δεν τους ενδιαφέρει ούτε το θέμα της γραμματείας

Την ανακοίνωση της ΠΑΣΠ μπορείτε να την δείτε εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.