Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Η ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ


Ο Δήμαρχος Σκιλλούντος προκηρύσσει δημόσιο διαγωνισμό για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΡΕΣΤΕΝΑΣ προϋπολογισμού 50.000,00 € και εδώ στον Πύργο οι δημοτικοί μας άρχοντες σφυρίζοντας αδιάφορα μειώνουν και τις ελάχιστες θέσεις που έχουν μείνει είτε με τις αναπλάσεις είτε με τις χαριστικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Η Κρέστενα που έχει πληθυσμό 5.783 (σύμφωνα με το ενημερωμένο portal του Δήμου) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ενώ ο Πύργος με 24.765 κατοίκους σχεδόν  πενταπλάσιους  (Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, αφού το portal του Δήμου δεν δίνει κανένα στοιχείο ούτε για τον πληθυσμό) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.
Ο Δήμαρχος Σκιλλούντος είναι η απόδειξη ότι μια δημοτική αρχή μπορεί να μεταμορφώσει την περιοχή της (υδρεύσεις, βιολογικοί καθαρισμοί, προβολή, οδοποιιες, αναπλάσεις κλπ) και δεν έχει ανάγκη από μεμψιμοιρίες και φτηνές δικαιολογίες για να καλύψει τα αδικαιολόγητα.
Ο Δήμος Σκιλλούντος είναι ένας δήμος που πήγε μπροστά (δεν είναι τυχαίο που ο Δήμαρχος έχει εκλεγεί τρεις φορές) σε αντίθεση με κάποιους άλλους δήμους (μεταξύ και αυτών ο Πύργος)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά από που κατεβήκατε??

Σε μια χώρα που ΟΛΑ έχουν πάει στους Ιδιώτες, περιμένετε κάτι διαφορετικό??

- Όταν ΟΤΕ ΔΕΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ κλπ όλα δόθηκαν ως ζημιογόνα σε ιδιώτες (αλήθεια πόσο βλάκες θα πρέπει να ήταν για να πάρουν μια επιχείρηση που θα τους εβαζε μέσα)
- Όταν το ίδιο παραμύθι πάνε να πουλήσουν και με τον ΟΣΕ
- Όταν οι ιδιωτικές κλινικές ξαφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια τη στιγμή που ο Δημόσιος Τομέας Υγείας αφήνεται στην τύχη του
- Όταν πρόσφατα ισοτίμησαν πτυχία Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών (2 έτη φοίτησης) με Πανεπιστημιακά πτυχία (4 χρόνια φοίτησης)

Όταν δηλαδή σε ζωτικούς Τομείς τα έχουν δόσει όλα για να πλουτίζουν κάποιοι λίγοι, περιμένατε να τη γλιτώσουν τα πάρκιν??

Απλά οι άνθρωποι δεν προσπάθησαν καν να το κάνουν έστω με μια διακριτικότητα... Για τόσο ζώα μας έχουν τους Πυργιώτες... Μας δουλεύουν μες στα μουτρα μας και εμείς ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Στο ΤΕΙ είναι μπροστά η Αμαλιάδα
Στο Παρκινγκ η Κρέστενα
Στα έργα η Γαστούνη

Ο Πύργος είναι μπροστά μόνο στα δάνεια και τις "φιλολογίες".

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάκης ΟΛΑ τα έχει φτειάξει.
Απλώς δεν φαίνονται.
Ειναι ΑΟΡΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς - από την πολλή διαφάνεια...