Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΝΤΡΟΠΗ: ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ



Με πολυουρεθάνη οι αθεόφοβοι στόλισαν το κεντρικό  χριστουγεννιάτικο δέντρο της πρωτεύουσας του Ν. Ηλείας, που είναι ο Πύργος (κάποιοι δυστυχώς αυτό το έχουν ξεχάσει).
Η κιτσαρία και η προχειρότητά  τους πλέον δεν έχει όρια. Η νοοτροπία τους αρχίζει και γίνεται επικίνδυνη.
Η γιορτινή εικόνα της κεντρικής πλατείας του Πύργου προσβάλλει την πόλη και τους κατοίκους της.
Εάν δε νιώθουν κάτι, καλύτερα να μην το κάνουν παρά να κάνουν αυτά που κάνουν.
Αν θέλουν να διαφυλάξουν το κύρος της πόλης ας προχωρήσουν αμέσως στον καθαρισμό του δέντρου (από τα χημικά μονωτικά υλικά) και ας τοποθετήσουν τις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Τόσο δύσκολο τους είναι να κάνουν κάτι σωστά.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pyrgoti eisai prokatilimenos, kakovoulos kai laspologeis se varos tou panaxiou dimarxou...Tha eprepe na les kai efxaristo pou stolisane, esto me pliourethani...Tou xronou tha valoune mia girlanta ston Panouli k tha ton desoune sto sintrivani tis plateias...Gia na min sou po oti tha ton valoune na paei na pei kai ta kalanta...

Ανώνυμος είπε...

Υπερβολές και ανοησίες με γελοίες αφορμές...

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

η δημοτικη αρχη της...πολυουρεθανης φτανει στο τελος της....οι δημοτικες εκλογες ερχονται και ο εφιαλτης θα φυγει.να φυγει και να μην ξαναρθει!!

Ανώνυμος είπε...

καταντησαν την πολη μια μεγαλη βρωμερη σακουλα σκουπιδιων.οποιος περναει απο την πολη μας δεν θελει να ξαναρθει,και οποιος μενει και πληρωνει δημοτικα τελη περιμενει πως και πως τις δημοτικες εκλογες για να ξηλωθει η τωρινη δημοτικη αρχη η χειροτερη που περασει ποτε στην ιστορια του πυργου.
μα δεν ντρεπονται....δεν μπορουσαν να βαλουν 30 πλαστικες μπαλες για να το στολισουν...ακου απο πολυουρεθανη....τι ειναι αυτοι ρε...που τους βρηκαμε...

Ανώνυμος είπε...

ε, όχι και γελοίες αφορμές.... Αντί να λες γελοίες τις ενέργειες που κάνουν, λες γελοίες τις αφορμές... Μα είναι δυνατόν να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με οικοδομικά υλικά? Πέρυσι, έβαλαν μια φάτνη που μόνο με φάτνη δεν έμοιαζε, φέτος αυτό...
Μα είναι δυνατόν και για το πιο απλό πράγμα να μην μπορούν να ενεργήσουν με σοβαρότητα?
Τι να πούμε για πιο σοβαρά θέματα, όπως αυτό της Ερυθρού Σταυρού, όπου αν και ο δρόμος είναι καινούργιος, κρατάει νερά.
Και θέλω να ρωτήσω:
Η επιτροπή παραλαβής παρέλαβε το έργο κανονικά?
Ο εργολάβος πληρώθηκε σαν να έχει εκτελέσει σωστά το έργο?
Είναι δυνατόν καινούργιος δρόμος να μην έχει σωστή κλίση?

Ανώνυμος είπε...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις ασχοληθείτε με κάτι πιο σοβαρό , υπάρχει κόσμος που πειναει και σεις κριτικαρετε την ποιότητα των στολιδιων του δέντρου. Για χορτατοι μου μοιαζετε....σοβαροτηταααααα

Ανώνυμος είπε...

Δε γαμιόσαστε μωρε μαλακες που εχετε μπρεδεψει το blog ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ... ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΔΙΛΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.
Αν θελετε να κατακρινετε κατι υπαρχουν πολυ πιο κοσμιοι τρόποι και φυσικά η δυνατοτητα απευθειας επικοινωνίας με την υπαρχουσα δημοτική αρχη, που φυσικα δεν κανετε γιατι δεν εχει "ψωμι"
ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ (ΔΗ BLOG)ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ AYTO ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

@21 Δεκεμβρίου 2009 1:51 μ.μ.:
Είμαστε δημοκράτες όταν μας συμφέρει μόνο, έτσι; Του κώλου δημοκράτες, πρασινοφρουρούληδες. Άκου απευθείας επαφή με το Δήμο... Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; Επειδή έχω ίδια πείρα, μπορώ να σας πω πως είναι κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ άτοπο. 99% θα σας γράψουν στα αρχίδια τους, και κανένας δε θα μάθει ότι κάποιος διαμαρτυρήθηκε. Γι'αυτό υπάρχει η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, και μη μου πείτε "ας τα έλεγε ενυπόγραφα" γιατί ξέρουμε όλοι καλά ότι ο Πύργος είναι ΜΙΚΡΟ, ΚΑΚΟ και ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ χωριό και αν δεν έχεις πολύ γερές πλάτες δε μπορείς να ανοιχτείς εύκολα.
ΖΗΤΩ ΤΑ BLOGS, ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ!