Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ


Νταβατζήδες της πόλης του Πύργου έχουν αναδειχθεί οι αθίγγανοι και κανένας δεν τολμάει να τους μαζέψει γιατί δυστυχώς σέρνουν πίσω τους πολλούς ψήφους.
Αυτή η κατάσταση ασυλίας όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει.

Η περιοχή στα Χαλικιάτικα έχει μετατραπεί σε γκέτο, τα καταστήματα που έχουν νοικιάσει και μετατρέψει σε bar και καφενεία  (τα ελέγχει αυτά άραγε κανείς) συγκεντρώνουν κάθε καρυδιάς καρύδι δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στους μόνιμους κατοίκους της περιοχής και αποτελούν εστίες για καθημερινές συμπλοκές και ενδεχομένως και για άλλες παράνομες δραστηριότητες..
Στους δρόμους με τα διαλυμένα χάρβαλα τους πηγαίνουν με χίλια, φορτωμένα με παλιοσίδερα ή δέκα πιτσιρίκια από πίσω αδιαφορώντας για τα άλλα αυτοκίνητα και για τους πεζούς.
Στις λαϊκές στήνονται στη μέση του δρόμου και παράνομα εμπορεύονται χαλιά πατάτες λεμόνια καρπούζια, έπιπλα βρακιά κλπ εις βάρος αυτού που πληρώνει και δεν έχει πλέον να θρέψει την οικογένεια του.
Στους εγκαταλελειμμένους καταυλισμούς που είχαν γίνει με το σεισμό του 1993 έχουν καταλάβει τα λυόμενα υποβαθμίζοντας ολόκληρες περιοχές.
Μπαίνουν στα αντλιοστάσια και κλέβουνε τα καλώδια για να βγάλουνε 200 € δημιουργώντας ζημιά χιλιάδων ευρώ και αφήνοντας στο έλεος του θεού εκατοντάδες αγρότες.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
Και όλοι ξέρουμε το παζάρι που κάνουν οι υποψήφιοι πριν τις εκλογές με τους γύφτους, που κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής για το που θα πάνε οι ψήφοι τους, και όταν λέμε παζάρι δεν εννοούμε πάνω στο προεκλογικό τους πρόγραμμα.
Ελπίζω μετά τον ξυλοδαρμό των πέντε αστυνομικών από γύφτους τουλάχιστον η αστυνομία να επαναπροσδιορίσει την στάση της απέναντί τους. Γιατί με τους άλλους που επαιτούν τους επαίτες για τις ψήφους δεν θα αλλάξει τίποτα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ!!!!! οπως τα λες ταβαντζηδες και μαφιοζοι ειναι.μονο προβληματα φερνουν και βρωμια.
ζητιανευουν ασυστολα και φερνουν το χαος.ειναι στην κουλτουρα τους ολη η αναρχια και η ασυδοσια και απορω με καποιους που επιμενουν οτι υπαρχει φως στην ενταξη τους στην κοινωνια.

Ανώνυμος είπε...

το ότι κατά την σύλληψη του 30χρονου κακοποιού στον καταυλισμό των τσιγγάνων τραυματίστηκαν 5 αστυνομικοί και δεν συνέλαβαν κανένα λέει πολλά . ακόμη και οι αστυνομικοί τους φοβούνται δεν τους μιλάει κανένας ντροπή σε όλους μας φταίμε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/group.php?gid=190234294122#/group.php?gid=269570789275

Έγινε ερώτηση στη βουλή
σχετικά με το κάψιμο των καλωδίων.
Η απάντηση από το
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

“...Ειδικότερα για την
αντιμετώπιση του φαινομένου της καύσης
καλωδίων που εμφανίζεται σποραδικά,
μεταξύ άλλων και σε ορισμένους
καταυλισμούς όπου διαμένουν τσιγγάνοι,
έχουν δοθεί εντολές και οδηγίες προς
όλες τις περι...φερειακές Υπηρεσίες για
τη διενέργεια αυστηρών ελέγχων και
εφαρμογή της ισχύουσας

Ανώνυμος είπε...

640+ Μέλη του facebook
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=269570789275

διαμαρτύρονται και στέλνουν επιστολή
προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη γιατί δεν λαμβάνεται κανένα μετρά στο Καρακόνερο και οι τσιγγάνοι συνεχίζουν ανενόχλητοι να καίνε καλώδια. Η επσιτολή που απευύνεται στον υπουργό είναι η εξής;
Αξιότιμε υπουργέ,
Δυστυχώς ο ταξίαρχος της αστυνομίας στη Ρόδο δεν εφαρμόζει τις εντολές και τις οδηγίες σας. Ελπίζω στις άμεσες ενέργειές σας.
Αναλυτικότερα
Στη Ρόδο εδώ και δύο χρόνια με το υπογεγραμμένο έγγραφο της από 17 μέλη ο Ροδιακός όμιλος αντισφαίρισης (9/5/2006 αρ. Πρωτοκ 9009/20/628) ενημέρωσε την τοπική αστυνομία ότι δίπλα από το αθλητικό κέντρο στο Καρακόνερο της Ρόδου ομάδα τσιγγάνων παράνομα καίει καθημερινά επί ώρες καλώδια. Από τότε δεν έχει γίνει ούτε μία φορά η εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας σε βάρος των παραβατών από την Ελληνική αστυνομία, αν και καθημερινά και κατ’ επάγγελμα οι Ρομά καίνε καλώδια!
Έγινε ερώτηση στη βουλή (2875/17-12-2009) σχετικά με το κάψιμο των καλωδίων.
Η απάντηση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (αριθμ. Πρωτοκ. 7017/4/10473).
“…Ειδικότερα για την αντιμετώπιση του φαινομένου της καύσης καλωδίων που εμφανίζεται σποραδικά, μεταξύ άλλων και σε ορισμένους καταυλισμούς όπου διαμένουν τσιγγάνοι, έχουν δοθεί εντολές και οδηγίες προς όλες τις περιφερειακές Υπηρεσίες για τη διενέργεια αυστηρών ελέγχων και εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας σε βάρος των παραβατών…”