Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΗ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ


Μόνιμο χαρακτηριστικό του Πύργου έχει γίνει το σκουπίδι και η βρωμιά.
Οι φωτογραφίες καταγράφουν απλά την πραγματικότητα της καθημερινότητάς μας. Και σε αυτές δεν υπάρχουν δικαιολογίες του τύπου «έχουμε μελέτες αλλά δεν βρίσκουμε χρηματοδότηση». Σε αυτές μόνο ανικανότητα έχουμε.
Κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιοι άνθρωποι να καταλάβουν ποιόν ρόλο έχουν αναλάβει σε αυτή την πόλη και εάν δε τα καταφέρνουν να πάνε σπίτι τους, όπως αξιοπρεπώς έκανε και ο προηγούμενος.  
Στην πρώτη φωτογραφία κάδος απορριμμάτων (στον δρόμο προς Κολλίρι) είναι ανάποδα και κανένας δεν έχει φιλοτιμηθεί να πάει να τον γυρίσει. Σημειώνετε ότι το απορριμματοφόρο μόλις έχει περάσει.


Στην δεύτερη φωτογραφία (απέναντι από το στάδιο) διάσπαρτο το σκουπίδι στο δρόμο χαρακτηριστική εικόνα για όλους τους δρόμους πλην του κέντρου.


Στην τρίτη φωτογραφία στο μόνο δωρεάν πάρκιν  του Πύργου (κάτω από τον Αγ, Διονύσιο) τα σκατά είναι περισσότερα από τα αυτοκίνητα.


 Θα μπορούσε ο καθένας να αναρτήσει άπειρες τέτοιες εικόνες. Και δυστυχώς αυτές οι εικόνες σε συνάρτηση με τα εγκαταλελειμμένα δημόσια κτίρια θα αποτελέσουν το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της πόλης.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτες τις εικονες πρεπει να αφιερωθουν στον δημαρχο και στην δημοτικη αρχη που δεν κανουν τιποτα για την πολη αυτη.
ερχονται ομως οι δημοτικες εκλογες κατι που ειναι θετικο γιατι δεν παει αλλο με αυτους

Ανώνυμος είπε...

@09 Δεκεμβρίου 2009 6:44 π.μ.: Και μετά θα έρθουν οι μέλισσες...

Ανώνυμος είπε...

κοιτάξτε αγαπητοί Πυργιώτες, ο τωρινός δήμαρχος είναι "δημοκράτης", δεν πειράζει τους εργαζόμενους, τους τσιγγάνους, κάθε παράνομο...., ζυγίζει το πολιτικό κόστος.

Ο προηγούμενος έκανε έργα...πολλά έργα....ελπίζω να πιάνετε το υπονοούμενο...

Ρε ένας άξιος άνθρωπος δεν υπάρχει να βγάλουμε για Δήμαρχο, που να μη θέλει να "φάει", που να έχει όρεξη να συγκρουστεί