Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ"


Αναδημοσιευση από ΠΥΡΓΟΣ NEVS

Αυτή την επιστολή διαμαρτυρίας έστειλαν οι Κούλης και Συριόπουλος στον τοπικό τύπο που φιλοξένησε δηλώσεις του πρόεδρου της κοινοτικής επιχείρησης Ελαιώνα και καταγγέλουν ανακρίβειες. Π.Χ. το ταμείο δεν ήταν 38,50€ αλλά 220.000€!!! Επιπλέον αξιοπρόσεκτη είναι η καταγγελία τους ότι επί τρία χρόνια δεν έχει κατατεθεί απολογισμός και συνεπώς ούτε προϋπολογισμός. ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!


"Ελαιώνας, 29 Ιουνίου 2010
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
των 1) Κων/νου Κούλη ( Προέδρου Τ.Σ. Ελαιώνα, μέλος Δ.Σ. Κοινοτικής Επιχείρησης Ελαιώνα)
2) Συριόπουλου Γεωργίου (μέλους Δ.Σ. Κοινοτικής Επιχείρησης Ελαιώνα)

Αξιότιμε κ. Διευθυντά,

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του προέδρου της Κοινοτικής Επιχείρησης Ελαιώνα, οι οποίες φιλοξενήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην εφημερίδα σας.
Μέσα από την ανακοίνωση αυτή δυστυχώς ο πρόεδρος της επιχείρησης κ. Χαμεζόπουλος και οι εντολείς του, προσπάθησαν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις σχετικά με τη οικονομική κατάσταση της επιχείρησης μέχρι αυτός να αναλάβει την προεδρία της.
Ο κ. Χαμεζόπουλος προφανώς με σκοπό να παραπλανήσει εσάς και τους αναγνώστες σας, άφησε να εννοηθεί ότι παρέλαβε την επιχείρηση κατά την 01/01/2007, με ταμείο 38,50€ σε μετρητά, παραλείποντας να αναφέρει ότι το αποθεματικό της επιχείρησης που του παραδόθηκε κατά την ίδια περίοδο ήταν 222.475,33 €!!! Στα πρωτόκολλα παράδοσης των πεπραγμένων της επιχείρησης (φωτοαντίγραφα των οποίων είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας) κατά την 02/05/2007 περιλήφθηκαν επιταγές εργολάβων συνολικού ποσού 174.189,65 € που παραδόθηκαν στα χέρια του, ενώ άλλες επιταγές αξίας 36.199,85 € είχαν κατατεθεί στην τράπεζα ως εγγύηση. Όσο για τα μετρητά θα μπορούσαν να είναι περισσότερα αν στις 31-12-2006 δεν πληρώναμε προκαταβολικά υποχρεώσεις της Κ.Ε. όπως θα έκανε κάθε νοικοκύρης υπεύθυνος διαχειριστής που γνώριζε εκ των προτέρων ότι μετά την 1-1-2007 δεν είχε δικαίωμα υπογραφής και η τοποθέτηση του νέου Δ.Σ. θα καθυστερούσε τουλάχιστον για ένα μήνα (τελικά παραδώσαμε στις 2-5-2007). Εξάλλου δεν νομίζω ο κ. Πρόεδρος να περίμενε να υπάρχουν στο ταμείο 220.000€ σε μετρητά........

Είναι λυπηρό επίσης ο κ. Χαμεζόπουλος να αφήνει υπόνοιες για την πληρωμή του γηπέδου του Ελαιώνα. Η τελευταία δόση για την αποπληρωμή του γηπέδου, λόγω του απαραίτητου χρόνου που απαιτήθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να ετοιμάσουν όλα τα έγγραφα, εξοφλήθηκε πράγματι μετά την 01/01/2007 με χρήματα που όμως είχαν ήδη εξασφαλιστεί.
Όσον αφορά τις υπόνοιες του κ. Χαμεζόπουλου για την διαχείριση της κοινοτικής επιχείρησης κατά την περίοδο 1999-2006, τον πληροφορούμε ότι υπήρχε απόλυτη διαφάνεια (στα πρακτικά του Δ.Σ. οι αποφάσεις είναι σχεδόν όλες ομόφωνες) και τον προκαλούμε να δώσει εξηγήσεις. Δυστυχώς η ευαισθησία αυτή δεν υπάρχει επί των ημερών του κ. Χαμεζόπουλου αφού μέχρι σήμερα δεν έχει καταθέσει στο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης απολογισμούς κατά την διάρκεια της επί τριάμισι ετών θητείας του.
Κύριε Διευθυντά,
Κατόπιν όλων των ανωτέρω, και επειδή παρόλο που ο Δήμαρχος σε κατ’ ιδίαν συζήτηση υποσχέθηκε ότι θα προβεί σε δηλώσεις προς αποκατάσταση της αλήθειας, και επειδή μέχρι και σήμερα 29/06/2010 δεν το έπραξε, σας παρακαλούμε στα πλαίσια της ευαισθησίας σας για την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών όπως άμεσα δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή.

Με τιμή,
Κούλης Κων/νος Συριόπουλος Γεώργιος


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΠΥΡΓΟΤΗΣ είχε κάνει σχετική ανάρτηση για το θέμα εδώ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε γλέντια. Ωραία πράγματα. Τελικά στον Πύργο των τελευταίων ετών δεν έχουμε μπλέξει με συμμορία ληστών αλλά με μαφιόζους. Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας.
Τελικά το ταμείο είχε 222.475€ ή 38,50€? Δηλαδή μπορεί και να "έκαναν φτερά" 222.436,50€ και δεν υπάρχει εισαγγελέας?
Την περίοδο 1999-2006 υπήρχαν ατασθαλίες ή όχι. Εάν υπήρχαν ατασθαλίες γιατί παρέλαβαν οι καινούργιοι και δεν κατέφυγαν στην Δικαιοσύνη?
Την περίοδο 2007-2010 υπάρχουν απολογισμοί ή όχι? Ενημερώνονται οι αρμόδιοι ποια είναι τα έσοδα και ποια τα έξοδα της επιχείρησης ή το ταμείο "το παίρνει" σπίτι του ο πρόεδρος της επιχείρησης?
Κρίμα και πάλι κρίμα. Έχουν απαξιωθεί τα πάντα και ο τοπικός τύπος τους καλύπτει

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και να υπάρξει 'έλεγχος!
Φυσικά και να φωνάξουμε:
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!! ΒΓΕΕΕΕΣ :)

Θα διαφωνήσω μόνο με ένα συλλογισμό:
Αν υπήρχαν ατασθαλίες δεν έπρεπε να παραλάβουν, λες...

Μα αν γινόταν έτσι
η παράταξη Παρασκευόπουλου δεν έπρεπε να αναλάβει ποτέ το Δήμο!!!!!!, με τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοση κοπριά μαζεμένη που άφησε η παράταξη Λιατσή....

ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΑΣΤΗ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ...
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΤΕ;

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ρε Πυργότη αληθεύει αυτό που μου είπαν χθες στην πλατεία ότι η "Δημοκρατική" στο χθεσινό φύλλο της Δευτέρας 12/07 αποκαλύπτει και το έγγραφο του ΣΔΟΕ για ελέγχους στο λατομείο?

ΠΥΡΓΟΤΗΣ είπε...

ναι το είχε πρωτοσέλιδο

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μας "δουλεύουν" όλοι. Και θυμάμαι που μας έλεγαν να ζητήσουμε και συγνώμη για να διασώσουμε την αξιοπιστία μας!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαγκες σε ζουλού απευθύνεστε?

Τι ξεκάρφωτος και στημένος διάλογος είναι αυτός ο τελευταίος;
χα χα χα

ανωνυμος-πυργοτης-ανωνυμος...
Τι φοβερό
χα χα χα

Ο τελευταίος ανώνυμος είναι την ίδια ώρα με τον Πυργότη εδώ και διαβάζουν "Πυργότη" και απαντά ο τελευταίος ανώνυμος σαν ΠΥΡΓΟΤΗΣ...
αφού λέει ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ

χα χα χα

ΠΥΡΓΟΤΗΣ είπε...

με την τόση μαλακία έχω χάσει κάθε διάθεση για αναρτήσεις