Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΚΟΛΩΝΑΚΙ ο Δήμος Πύργου



Ο Δήμος Πύργου έχει γεμίσει όλη την πόλη με κολωνάκια (και ο προηγούμενος και ο τωρινός δήμαρχος) προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους φίλους τους αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους δημότες και για τον περιορισμό των θέσεων στάθμευσης.
Όλοι οι επιχειρηματίες (που συνήθως έχουν κάποιο δόντι) ζητούν από το Δήμο και αυτός πρόθυμα τους βάζει τα κολωνάκια μπροστά από τα μαγαζιά τους, χωρίς καμία απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο και χωρίς να ελέγχει τα κυκλοφοριακά προβλήματα που αυτά δημιουργούν.
Στον Πύργο έχουν τοποθετηθεί τόσα κολωνάκια που αρκούν για να κάτσουν πάνω σε αυτά όλοι οι δημότες. Την ίδια στιγμή όμως στην Πάτρα για την τοποθέτηση κορύνων στην Λεωφόρο Γούναρι ο Δήμος κάνει δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση και ηλεκτρονικό δημοψήφισμα.
Εδώ όμως όλα εξακολουθούν να κινούνται στο σκοτάδι.
(σημείωση: Η φωτογραφία είναι παλιά για να αποδείξει τη διαχρονικότητα της μιζέριας μας)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΓΚΑΖΕ ΤΡΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΣΑΠΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.Ο ΠΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΚΑΤι ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ