Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΖΩΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ



Δημοσιεύουμε καταγγελία που μας στάλθηκε και το μόνο που μπορούμε να σημειώσουμε είναι ότι η επέμβαση του εισαγγελέα για το ανθρωπόμορφο κτήνος είναι επιβεβλημένη.  

ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΖΩΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

«ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010΄ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΑΣΗ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟ ΕΔΕΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΥΡΕ ΓΙΑ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΞΕΨΥΧΙΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ.ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ) ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ.
Υ.Γ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΚΑΥΧΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ...
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ¨Η ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ» 






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΑΤΑ...
Φοβάμαι αυτούς τους ανθρώπους που είναι εκεί γύρω. Που βασανίζουν τα ζώα, τα σκοτώνουν έτσι απλά. Αν σας φαίνονται αυτά ακραία, σκεφτείτε αυτούς που πατάνε ένα ζώο με το αμάξι και ίσως και να το χαίρονται λίγο, αυτούς που παίρνουν ένα κατοικίδιο και το πετάνε στο δρόμο μόλις το βαρεθούνε...
Να είστε σίγουροι πως όσοι κάνουν τέτοια εν δυνάμει μπορούν τα κάνουν και στους συνανθρώπους τους, μόνο οι συνέπειες που θα έχουν τους συγκρατούν. Γι'αυτό σας λέω, πέρα από τον δεδομένο αποτροπιασμό μου, είναι λίγο επίφοβα κάτι τέτοια σκηνικά...

Ανώνυμος είπε...

η πραξη αυτη ειναι απο υπανθρωπο και οχι απο καποιον συνανθρωπο.το θεμα ειναι οτι αυτος που επραξε κατι τετοιο δεν ειναι καποιος τρελος αλλα καποιος που το επραξε συνηδειτα και σιγουρα το διασκεδασε.διαστροφικο και σαδιστικο.αυτο λοιπον δειχνει ποσο επικυνδηνοι ειναι.ζουν αναμεσα μας.
ελλειψη παιδειας.
τελικα στην περιοχη μας η ντροπη και η ασυδοσια ειναι τα χαρακτηριστικα μας.σε αλλη χωρα θα ηταν πισω απο τα καγκελα και θα απολογειτο.
ντροπη και παλι ντροπη.στειλτε τον σαδιστη το καθαρμα στην κρεμαλα.
απολιτιστοι βλαχοι που κλεγανε στις πυρκαγιες δηθεν για την οικολογικη καταστροφη και απο την αλλη σερνουν αβοηθητα ζωα απο τα αυτοκινητα τους.
για ποια κοινωνια και για ποιον δημο?αυτοι ειναι κανιβαλοι.
μπραβο και στην αστυνομια της περιοχης που δεν ..εδωσαν την ''απαιτουμενη'' προσοχη...αξιοι!!!
ελπιζω να παρει δημοσιοτητα το θεμα και στο εξωτερικο και να μην ξαναπατησει τουριστας προς τα εκει γιατι δεν αξιζουν τιποτα.ντροπη σε ολους!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ,ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ,ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΚΑΙ ΦΤΥΝΩ ΜΕ ΠΑΧΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ...ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ..ΜΕΓΑΛΕ??

ΕΙΣΑΙ Κ Τ Η Ν Ο Σ