Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Δημοκρατικής ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. Πύργου για την αγορά οικοπέδου στην διάσημη πλέον περιοχή «ΑΓΚΙΝΑΡΑ».

Το ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση δεν είναι εάν καλός ή όχι δικαιώθηκαν οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής, ούτε θα ασχοληθώ με την αγορά καθ΄ αυτή.

Το σημαντικό σε αυτή την περίπτωση είναι ο λόγος ακύρωσης.

Το σκεπτικό είναι ότι δεν μπορεί να συμμετέχει στην ψηφοφορία για την λήψη απόφασης πρόσωπο που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με την υπόθεση. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο πρόεδρος του Δ.Σ. ψήφισε παρόλο που σαν ιδιώτης είχε επαγγελματική σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Τώρα γιατί το κάνω θέμα;;

Μα για τον ερασιτεχνισμό που χειρίζονται τα δημοτικά πράγματα.

Μας τα είχαν πρήξει με το συγκεκριμένο οικόπεδο και τελικά δεν μπορούν να το αγοράσουν γιατί δεν λάβανε υπόψη τους το αυτονόητο: το «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει» δεν πρέπει να φαίνεται στα χαρτιά και στις αποφάσεις. Είναι βασικό στοιχείο ποιότητας για τη Δημοκρατία μας (λέμε εμείς τώρα). Καλά δεν μάθανε τίποτα από τον προηγούμενο;;

Το συμπέρασμα είναι ότι έαν 10 δικηγόροι που συμμετέχουν στο Δ.Σ. δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση για την αγορά ενός ακινήτου οι ελπίδες για την επίλυση πιο δύσκολων πραγμάτων (π.χ. σκουπίδια) πρέπει να πάψουν να υπάρχουν. Σίγουρα είναι πολύ δυσκολότερο από την αγορά ενός οικοπέδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: