Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Τέτοιες εικόνες μόνο περήφανους μπορούν να μας κάνουν. Συγχαρητήρια στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πύργου για αυτές τις μοναδικές εμπειρίες που καθημερινά μας προσφέρει. Συγχαρητήρια και σε εμάς που έχουμε λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε τέτοιου είδους κάδους απορριμμάτων.

(σημείωση: δεν υπάρχει κανένας δημοτικός σύμβουλος που να ασχοληθεί με αυτά τα χάλια;; Να δικαιολογήσω αυτούς της πλειοψηφίας που δεν μπορούν να μιλήσουν, οι υπόλοιποι της μειοψηφίας υπάρχουν;; περπατάνε στην πόλη;; αντιλαμβάνονται τα προβλήματα;; ή μόνο πουλάνε μούρη και απλά πάνε στο Δημοτικό Συμβούλιο μια φορά τον μήνα για να ψηφίσουν θέματα που δεν γνωρίζουν. )


Αν δεν κάνω λάθος το τμήμα Υγιεινής έχει αρμοδιότητα και δυνατότητα παρέμβασης στο θέμα της συγκομιδής των απορριμμάτων.

Δεν έχει αντιληφθεί την συσσωρευμένη βρωμιά έξω από τους κάδους, το γεγονός ότι δεν πλένονται, ότι δεν έχουν καπάκια και γενικότερα τις εστίες μόλυνσης που αυτοί δημιουργούν λόγω της πλημμελούς διαχείρισης τους από τον Δήμο Πύργου; Δεν έχει αντιληφθεί κανείς ότι δεν τηρούνται οι αντίστοιχες υγειονομικές διατάξεις;;



Η φωτογραφία είναι κάτω από το επαρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: